Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cooplink | ALV

23 maart 2022 , 19:30 21:00

Ben je bij de ALV? Woensdag 23 maart hoor je vanaf 19:30 uur alle ins & outs van Cooplink. Zo beginnen we met een blik op de actualiteiten in wooncoöperatie-land. Dan laten we je de wapenfeiten zien van 2021 en presenteren we je het jaarverslag.

Vervolgens gaan we inventariseren: wat vinden jullie belangrijk? Wat moeten wij in jouw ogen snel oppakken of organiseren? Daarna stellen we ons nieuwe aspirant-bestuurslid aan je voor: Ariaan Witteveen. Heb jij overigens ook ambities om deel uit te maken van het bestuur van Cooplink? Leuk, we houden ervan om samen de mouwen op te stropen en ontmoeten je graag.

Tot slot hebben we het over begroting, contributie en het werkplan voor het komende jaar. Dat klinkt misschien wat saai, maar dat is het voor ons niet. Ze zijn de basis om mooie grote stappen te kunnen zetten. Om 21:00 uur breien we een eind aan het programma.

Doe je mee? Je bent van harte welkom. Je hoeft nog geen lid van Cooplink te zijn, hoewel we het natuurlijk wel fantastisch zouden vinden als je lid wordt. Hoe meer leden, des te krachtiger onze boodschap. We zijn een vereniging van wooncoöperaties. Ons doel is samen sterk te staan, samen ervoor te zorgen dat het eenvoudiger wordt om wooncoöperaties te realiseren. Daar hebben we jou ook voor nodig!