Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemeente Nijmegen | Inspiratiemiddag ‘Wonen zonder grenzen’

18 maart 2023 , 11:00 14:00

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren van wonen? Wil je graag kleiner en duurzamer wonen, of juist meer gemeenschappelijkheid in je woonomgeving creëren? Kom dan op zaterdag 18 maart naar het inspirerende evenement van gemeente Nijmegen over innovatieve woonvormen!

Wat nou als je liever anders woont? Bijvoorbeeld in een tiny house? Of misschien heb je wel de droom om met anderen samen te bouwen. Dat kan in Nijmegen. Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden als je je eigen woonomgeving én woning wil maken. En daarmee ook nog rekening kunt houden met jouw ideaalbeeld van duurzaamheid, samen leven en samen delen.  

Meer weten? Kom naar de inspiratiemiddag ‘Wonen zonder grenzen’ in het stadhuis. Hoor hier wat de mogelijkheden zijn in Nijmegen voor bijzondere woonvormen. Leer meer over subsidiemogelijkheden en laat je inspireren door enthousiaste sprekers. Er is meer: tijdens het evenement kun je ook speed daten met andere geïnteresseerden en misschien zelfs wel toekomstige buren ontmoeten.

Zaterdag 18 maart van 11:00 tot 14:00 uur. Inloop vanaf 10.30 uur.
Meer informatie over het programma volgt!