Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisdeelsessie | ‘Collectieve financiering, hoe doe je dat?’

27 januari 2021 , 19:30 21:00

We gaan opnieuw kennis delen en van elkaar leren. Woensdagavond 27 januari staat in het teken van de online kennisdeelsessie ‘Collectieve financiering, hoe doe je dat?’

Doe mee!
Natuurlijk komt de financiering van banken aan de orde. Daarnaast duiken we in andere vormen van financiering. Denk aan crowdfunding en aan de regelingen die gemeenten, provincies en de landelijke overheid bieden. Ben je bezig met nieuwbouw of juist met de aankoop van bestaande bouw van woningcorporaties of andere partijen? Doe mee!

Inspirerende verhalen
Spreekstalmeester is Clemens Mol, één van de founding fathers van Cooplink. Clemens vertelt je meer over de context en de mogelijkheden. Daarna delen drie initiatieven hun verhaal. Tussendoor is er tijd om vragen te stellen en kennis te delen.

  • Ecodorp Boekel vertelt hoe hun nieuwbouwproject tot stand is gekomen dankzij GLS Bank, crowdfunding en subsidie.
  • CW Het Punt verhaalt over hoe zij bestaand bezit overnemen van de woningcorporatie met een lening van de Rabobank.
  • Woonvereniging Voor Vechters schetst hoe zij een woonboerderij aankochten met hulp van Triodos.

Stel je vragen
Heb je specifieke vragen? Laat het ons weten. De top vijf meest gestelde vragen krijgt sowieso een plek tijdens de avond. Heb je nu geen vragen, maar wil je wel meedoen? Prima. Meld je meteen even aan.

Gratis

Cooplink

Bekijk de site van Organisator