Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ecodorpen Gelderland | Informatiebijeenkomst

30 oktober 2020 , 19:30 21:30

Ecodorpen Gelderland (CVEG) is op zoek naar nieuwe betrokken leden, en toekomstige bewoners en initiatiefnemers voor hun nieuwe duurzame projecten!

Doe mee met de online bijeenkomst. Je krijgt uitleg over de vereniging en de projecten, waaronder ecodorp Zuiderveld in Nijmegen, en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

CVEG is al gestart met de bouw van ecodorp Zuiderveld waarin duurzaamheid, circulariteit, goed nabuurschap en zorg voor elkaar en omgeving belangrijk zijn. Daar realiseren ze 46 woningen (sociale huur), waaronder eengezinswoningen, appartementen en studio’s. Ze willen nog meer duurzame projecten in Gelderland realiseren, en zoeken daarvoor nog nieuwe, enthousiaste leden.

Je bent op vrijdag 30 oktober vanaf 20.00 uur van harte welkom om te komen videochatten en vragen te stellen. Meedoen? Meld je dan aan via deze link: CVEG neemt dan contact met je op.
Als je vragen hebt kun je een mailtje sturen naar info@cveg.nl.