Een leuke, energieke ALV!

Woensdagavond 29 september schoven heel wat leden en aspirant-leden aan onze online vergadertafel. Het programma omvatte allerlei ontmoetingen, naast een update over de stand van zaken. Het leidde tot een levendige ALV. ‘Wat een energie! Krijg er goede zin van!’, schreef iemand in de chat. Hij was niet de enige, ook naderhand vertelden mensen dat er veel energie van de sessie uitging: ‘Echt een leuke ALV!’

Zo stelden de kandidaten voor de Raad van Advies zichzelf voor. De aanwezigen reageerden unaniem enthousiast op de zes kandidaten. ‘Een mooie mix van deskundigheid’, zei de een. ‘Klinkt als kwaliteit! Go!’, zei de ander. Er waren veel meer positieve reacties en duimpjes omhoog. Trots hebben we de Raad van Advies dus formeel beklonken.

Bastiaan van Perlo, één van de founding fathers van Cooplink, vertelde vervolgens meer over politieke ontwikkelingen. Ad Vlems van Ecodorp Boekel hield daarna een presentatie over het ecodorp en de ontwikkelingen in verduurzaming. Dorien Lekkerkerk van Wooncollectief Ondersteboven vertelde aansluitend meer over hun keuze voor een financieel constructie. Een ieder koos tot slot een van de drie breakout-rooms om daar verder te praten over politiek, verduurzaming of financiën.