Kennis delen over collectieve financiering

Een fijn vooruitzicht voor het nieuwe jaar: we gaan opnieuw kennis delen en van elkaar leren. Woensdagavond 27 januari staat in het teken van de online kennisdeelsessie ‘Collectieve financiering, hoe doe je dat?

Wat past bij jou?
Ieder initiatief zoekt de financiering die bij het beste bij hen past. Daarom gaan we in op de meest voorkomende thema’s. Natuurlijk komt de financiering van banken aan de orde. Daarnaast duiken we in andere vormen van financiering. Denk aan crowdfunding en aan de regelingen die gemeenten, provincies en de landelijke overheid bieden.

Doe mee!
We hebben sprekers uitgenodigd: initiatieven die vertellen hoe zij hun financiering hebben aangepakt, welke keuzes ze hebben gemaakt en wat ze hebben bereikt. Zo kunnen we van elkaar leren. Ben je bezig met nieuwbouw of juist met de aankoop van bestaande bouw van woningcorporaties of andere partijen? Doe mee!

Stel je vragen
Heb je specifieke vragen? Laat het ons weten. De top vijf meest gestelde vragen krijgt sowieso een plek tijdens de avond. Heb je nu geen vragen, maar wil je wel meedoen? Prima. Meld je meteen even aan!

Zet in je agenda: 27 januari van 19:30-21:00 uur: ‘Collectieve financiering, hoe doe je dat?’

Graag tot dan!