Save the date! De WoCoDag 2024 komt eraan!

Na het succes van 2022 en dat van 2023 organiseren we weer een WoCoDag: een wooncoöperatiedag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. Dit keer op zaterdag 28 september in Ede, in de Mauritskazerne: een prachtig rijksmonument op slechts 5 minuten lopen van station Ede-Wageningen en met eigen parkeergelegenheid.

Iedereen is welkom
Voor wie? Dat is simpel. Voor iedereen die interesse heeft in wooncoöperaties of er iets te maken mee heeft. Het maakt niet uit of je gewoon nieuwsgierig bent en meer wilt ontdekken, of je net begonnen bent met een initiatief of allang bestaat, of dat je wooncoöperaties begeleidt, bekostigt of faciliteert. Je bent welkom!

Laat je inspireren
Doe ideeën op; krijg zin en energie om je mouwen op te stropen en ervoor te gaan. Het thema van deze WoCoDag is ‘Samen doorpakken, coöperatief wonen in de lift’. Het programma maken we over een paar weken bekend. Je kunt in ieder geval rekenen op een inspirerende keynote toespraak en op boeiende themasessies, onder meer over de startfase, over architectuur, over financiën en over wonen met zorg. Traditiegetrouw is er een meet & greet, waar je kunt ervaringen kunt uitwisselen met of vragen kunt stellen aan initiatieven, en natuurlijk sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Aanmelden
Toegangskaarten bestellen kan vanaf eind juni, dan kun je ook je lunch reserveren als je wilt. Hoe? Dat leggen we je later uit. Abonneer je op onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Doe mee met de meet & greet
Wil je anderen inspireren tijdens de meet & greet? Wil je hen meer vertellen over jouw initiatief? Leuk, fijn. Meld je initiatief aan bij events@cooplink.nl, dan vetellen wij je meer over het hoe en wat!

WooncoöperatieDag 2024
zaterdag 28 september
Mauritskazerne Ede
10:30-16:30 uur