Doe mee! Welkom op de ALV

Zaterdag 19 september vindt de eerste online ALV van Cooplink plaats, van 13:30 tot 15:00. In deze anderhalf uur leer je andere initiatieven kennen en kun je van alles vragen en vertellen. Kennis maken en kennis delen is de rode draad van deze ALV. 

Het programma:
We beginnen met de kennismaking; ongedwongen en interactief. Dan volgt ‘de première’ van ons nieuwste filmpje en stemmen we over een viertal besluiten (daarover lees je hier meer). Ook steken we de koppen bij elkaar en brainstormen we over hoe we elkaar kunnen versterken. Verder vertelt Blase Lamberts ons kort over Co-operative Housing in Engeland (met ondertiteling) en steekt Adri Duivesteijn, de voorvechter van wooncoöperaties van het allereerste uur, jullie een hart onder de riem. Tot slot heffen we een denkbeeldig glaasje met elkaar op het succes van wooncoöperaties in Nederland. Wil je nog even doorpraten? Dat kan. De sessie blijft open tot 16:00 uur.

Cooplink, dat zijn wij samen. Samen weten we heel veel en als we kennis delen, hoeft niet iedereen het wiel uit te vinden. Kennis delen kan ook via de website. Op het forum kun je je vragen stellen en anderen advies geven. Je vindt op de site het laatste nieuws en informatie over publicaties en trainingen en bijeenkomsten. We zien je graag online!