Terugblikken en vooruitkijken, doe mee met de ALV!

Doe je mee met de Algemene Leden Vergadering? Maandag 12 juni vanaf 19:30 uur blikken we terug op de ups én op de downs van Cooplink. Zo staan we stil bij het onverwacht overlijden van onze bestuursvoorzitter Trevor James en onze belofte – aan onszelf – om zijn lijn voort te zetten en zijn dromen waar te maken.

Stand van zaken 
Graag vertellen we je meer over de stand van zaken rondom het leenfonds, over onze lobby richting de politiek en over onze samenwerking met andere partijen. We laten je ook zien wat we voor onze achterban – jou dus – organiseren (o.m. een nieuwe wooncoöperatiedag) en stellen de nieuwste collega’s aan je voor. 

Wat vinden jullie belangrijk?
Dan gaan we graag in gesprek met jullie: wat vinden jullie belangrijk? Welke wensen heb je voor de Kennisbank? Welke thema’s zie je graag terug in de kennisdeelsessies? Zijn er thema’s waar jij je voor in zou willen zetten? Denk er vast over na, we horen jouw input graag.

Formeel en informeel
Vervolgens stellen we het financieel jaarverslag formeel vast. Neem het jaarverslag alvast door. We leiden je er tijdens de ALV vlot doorheen en behandelen het als een hamerstuk: ben je akkoord, ja of nee? Na deze formele zaken geven we het woord aan wooncoöperatie de Nieuwe Meent, die graag hun verhaal met jou delen. Dan sluiten we de vergadering met een fijne dosis positief nieuws.

Doe mee! 
Je bent van harte welkom. Je hoeft nog geen lid van Cooplink te zijn, hoewel we het natuurlijk wel fantastisch zouden vinden als je lid wordt. Hoe meer leden, des te krachtiger onze boodschap. We zijn een vereniging van wooncoöperaties. Ons doel is samen sterk te staan, samen ervoor te zorgen dat het eenvoudiger wordt om wooncoöperaties te realiseren. Daar hebben we jou ook voor nodig!