Agenda

Interessante en relevante workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ze zijn er volop. Kies maar.
Organiseer je zelf iets wat interessant kan zijn voor andere wooncoöperaties (in spe)? We nemen het graag op in de agenda. Laat het ons weten.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennisdeelsessie | Samenleven als woongemeenschap

23 juni 2021 , 19:30 21:00

Woensdag 23 juni delen we kennis met elkaar over hoe je samenleeft als woongemeenschap. Zo gaan we onder meer in op het omgaan met tegenstellingen en met andermans eigenaardigheden. ‘Elkaar aanspreken’ komt aan de orde en ook de inzet van iedereen binnen de woongemeenschap. Verder hebben we het over het belang van openheid, eerlijkheid en rechtvaardigheid en ook over hoe het gezamenlijke belang kan prevaleren. Deze sessie organiseren we samen met Vereniging Gemeenschappelijk Wonen.

Stel alvast je vragen
Peter Bakker van Vereniging Gemeenschappelijk Wonen houdt een korte presentatie, deelt zijn kennis en ervaringen en gaat vervolgens graag met jullie in gesprek. Heb jij vragen? Deel ze alvast met ons. Mail ons je vragen vóór 18 juni.

Meld je nu aan!
Je bent van harte welkom. Vertel je meteen even bij welk wooninitiatief jij hoort? In welke plaats of regio? Zo krijgen we meer beeld van de (opkomst van) initiatieven in ons land. Dank je wel! Klik op de knop of stuur ons een mailtje.

Gratis