Doneer

Op weg naar meer impact!

Onze stip aan de horizon? Een wereld waarin collectief wonen heel gewoon is. Waarin íeder initiatief tot realisatie kan komen, omdat het toegang heeft tot kennis, ondersteund wordt door beleid en er passende financieringsvormen zijn. Daar zet Cooplink zich voor in en daar hebben we jou ook voor nodig. Doneer nu!

Naar iDEAL:

Dank aan alle donateurs!

Dat zijn o.m.:
Bastiaan van Perlo
Bernard Smits
Ellen Ootes
Emmie Hulsing
Hanneke Tent
Hof ten Holt
Ilona Labree
Ineke Vervoort
Jette Glas
Kiek Boelaars
Lian Peeters
Lidewij Tummers
Lita Harpe
Marleen de Kanter
Mieke de Boer
Mirjam van der Hoek
Mustapha Eaisaouiyen
Pauline van Hessen
Remco
René Borkus
Sandra Labree
Tessa Buck
Wijkcomité Oost
Yvonne Witter

Hier kan jouw naam ook komen!

Alle reden om te doneren!

Bottom-up beweging

Cooplink is de drijvende kracht onder een bottom-up beweging. Wat we zoal doen?

  • We delen al onze kennis met initiatieven. Via de kennisbank, via kennisdeelsessies en via maatwerkadviezen.
  • We lobbyen heel wat af. Met succes. Er komt een landelijk leenfonds, belemmerende wetten verdwijnen en gemeenten gaan wooncoöperaties faciliteren.
  • We zijn in gesprek met banken om de financiering te vereenvoudigen, met provincies om een beter klimaat voor wooncollectieven te scheppen en met woningcorporaties om meer wooncoöperaties mogelijk te maken.
  • We slaan de handen ineen met partnerorganisaties én met internationale collega’s.

Grote ambities

Kortom, we plaveien de weg voor coöperatief wonen, maar we zijn er nog niet. Onze ambities zijn veel groter. Cooplink wil nog meer bewerkstelligen en zich blijvend kunnen inzetten voor wooncoöperaties. Veel initiatieven hebben nauwelijks financiële armslag en kunnen onze organisatie niet dragen. Daarom doen wij een beroep op jou. Draag jij bij?

Doneer

Geen zorg, er blijft niets aan de strijkstok hangen. We hebben geen directeuren, kantoorpand, auto’s van de zaak en zelfs geen eigen apparatuur. Cooplink is een vereniging van wooncoöperaties en doet haar werk dankzij de vrijwillige, tomeloze inzet van het bestuur en de stuurgroep, met hulp van drie betaalde parttimers. Jouw donatie komt rechtstreeks ten goede van meer kennisdeling en een krachtige lobby.

Doe je mee? Maak een bedrag over naar IBAN NL23 TRIO 0320 002 721 t.n.v. Cooplink o.v.v. Donatie, of betaal hierboven via iDeal. Is mijn donatie aftrekbaar?

Dankjewel!

Dit is het team van Cooplink. Die grote glimlach op onze gezichten is er dankzij jou. Om en om springen we een gaatje in de lucht omdat jij een bijdrage hebt geleverd. Dankjewel!

V.l.n.r. staand: Ilona, Bernard, Julian, Frans, Bastiaan, Leon, Sascha, Joanna, Ariaan, Clemens.
V.l.n.r. knielend: Rob, Sandra, Tineke, Ellen, Marijke.